Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسوشیتدپرس در تحلیلی به بررسی چالش‌های اروپا در مواجهه با افغان‌ها پرداخت.

به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس، از بالا، دیوار مرزی جدید که ترکیه را از ایران جدا می‌کند، شبیه یک مار سفید است که از میان تپه‌های مختلف عبور می‌کند. تاکنون بخشی از این دیوار تکمیل شده است و بخشی از آن باقی مانده‌ است.

تردد در این مسیر اصلی مهاجرت از آسیای مرکزی به اروپا نسبت به سال‌های گذشته نسبتاً ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کشورهای اروپایی و همچنین ترکیه می‌ترسند که بازگشت ناگهانی حکومت طالبان در افغانستان این وضعیت را تغییر دهد.

رهبران اروپایی که از بحران مهاجرت سال ۲۰۱۵ ناشی از جنگ سوریه غافلگیر شدند، به شدت می‌خواهند از هجوم گسترده پناهندگان و مهاجران دیگر از افغانستان جلوگیری کنند. اروپایی‌ها این پیام را به افغان‌ها منتقل کردند که اگر باید بروید، به کشورهای همسایه بروید، اما اینجا نیایید. وزیر کشور اتریش این هفته گفت: "باید هدف ما حفظ اکثریت مردم افغان در منطقه باشد."

 مقامات اتحادیه اروپا در نشست وزیران کشور این هفته گفتند که مهمترین درس سال ۲۰۱۵ این است که افغان‌ها را به حال خود رها نکنیم و بدون کمک فوری بشردوستانه آنها حرکت خود را آغاز خواهند کرد. 

اتریش، از جمله تندروهای مخالف مهاجرت اتحادیه اروپا، پیشنهاد کرد که کشورهای اتحادیه اروپا بتوانند افغانستانی‌هایی را که از دریافت پناهندگی محروم شده‌اند، اخراج کنند و آن‌ها را نپذیرند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: افغان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلژیک: کشورهای اروپایی صدور سلاح به اسرائیل را متوقف کنند

وزیر کابینه بلژیک اعلام کرد که کشورهای اروپایی صدور سلاح به اسرائیل را متوقف کرده و به غزه کمک بشردوستانه کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم از تارنمای میدل ایست مانیتور، «کارولین گنز» وزیر توسعه همکاری بلژیک امروز چهارشنبه از کشورهای اروپایی خواسته تا صدور سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنند. 

این مقام بلژیکی بر لزوم افزایش کمک بشردوستانه به غزه تاکید کرد و از کمیسیون اروپا خواست تا تعهدات و پرداختی‌های خود آنروا را از سر بگیرد.

وزیر بلژیکی ابراز عقیده کرد: من فکر می‌کنم زمان توقف صدور سلاح به خاورمیانه، اسرائیل و کشورهای درحال جنگ است. حمله زمینی توسط ارتش اسرائیل در رفح باید یک خط قرمز باشد.

گنز با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت انسانی در غزه، گفت: نیاز به ارسال بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به صورت دائمی وجود دارد، اما من امروز صبح خواندم که گذرگاه‌های مرزی رفح و کرم ابوسالم بسته است. فاجعه انسانی در حال افزایش است و میلیون‌ها نفر را با قحطی تهدید می‌کند.

بامداد سه شنبه ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «کنترل عملیاتی» بر گذرگاه فلسطینی رفح که نوار غزه را به مصر متصل می‌کند، به دست گرفته است.

بلژیک خواستار اعمال تحریم‌ علیه رژیم صهیونیستی شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلژیک: کشورهای اروپایی صدور سلاح به اسرائیل را متوقف کنند
  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا